fbpx

Ik help ondernemers om het maximale uit hun bedrijf te halen.
Doelen te halen en hun missie werkelijkheid te laten worden.

In september 2018 heb ik de sprong genomen.
Al jaren voelde ik dat ik dit moest doen!
Na de geboorte van mijn 2 zoons was het tijd en ben ik volledig in mijn missie gestapt.
Namelijk:

Ondernemers helpen met het runnen van hun bedrijf
door de ‘achterkant’ van het bedrijf uit handen te nemen,
zodat zij zich volledig kunnen richten op het volbrengen van hun missie. 

Volle potentie inzetten

Je volle potentie inzetten, dat is wat iedereen zou moeten doen. Zeker als ondernemer. Het heeft een aantal jaren en werkervaring geduurd voordat ik er écht achter kwam wat mijn volle potentie is. 

Zo ben ik mijn werkende leven gestart als gastvrouw in een restaurant. De eigenaar van het restaurant zag meer potentie en zodoende werd ik al snel leidinggevende en leermeester. Ik voelde mij als een vis in het water in deze rol. Echter braken alle avonden en weekenden werken mij als ochtendmens op.

Niet veel later ben ik gaan werken op de Service desk van een grote Nederlandse bank. Een functie waar ik niet helemaal op mijn plek zat maar al snel werd ik gevraagd voor de functie van teamleider op de evenementen afdeling.

Een fantastische tijd waar ik enorm veel skills heb ontwikkelt op het gebied van het aansturen van mijn eigen team, van verschillende afdelingen, Customer Experience en het ‘out of the box’ denken.
De opdrachtgever, het doel van het evenement en natuurlijk de deelnemers stonden te aller tijden centraal.

Na een aantal jaren werd mijn zoon Sem geboren en 2 jaar later mijn zoon Jae. Als moeder kreeg ik de behoefte om meer bij mijn kinderen te zijn. Dit is het moment waarop ik erachter kwam dat ik écht wilde gaan ondernemen als stuwende kracht. Op de achtergrond alles tot in de puntjes regelen en mijn opdrachtgevers optimaal te laten shinen. Hen helpen om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.

De quote die alles voor mij in gang heeft gezet:

“If it’s still in your mind, it’s worth taking the risk”

En dat deed ik! 

Ik heb mezelf eens goed in de spiegel aangekeken. Wat wil ik. 
Ik heb een koophuis, 2 kleine kinderen. Ga ik echt een sprong in het diepe wagen?

Aangezien ik mezelf graag uitdaag, risico’s durf te nemen om verder te komen ben ik er vol voor gegaan.

Eerst als VA, al snel als Online Business Expert en inmiddels kan ik mijn volle potentieel inzetten als General Manager en ben ik ook in het ondernemerschap nu helemaal op mijn plek.

Ik gun het jou ook!

 

Ik vind dat iedereen  in zijn/haar volle potentieel zou moeten kunnen werken. Jij ook!
Jij bent de Visionair, het creatieve brein achter jouw bedrijf. De Coach met een missie. Dit is jouw kracht jouw volle potentieel.
Toch zie ik veel succesvolle ondernemers die ook ‘proberen’ te managen. Maar waarom?

Als Visionair krijg je vaak geen energie van het managen van alle taken. Ook al heb je inmiddels een leiderschapsteam met Operationeel Managers ook zij moeten gemanaged worden.

Wil jij niet veel liever bezig zijn met je klanten. Het laten groeien en/of uitbreiden van je bedrijf. Een imperium neerzetten?

Zet dan ook jouw volle potentieel in op dat waar jij goed in bent. Waarvoor jij ondernemer bent.

Op het moment dat iedereen binnen het bedrijf op zijn haar plek zit, optimaal kan presteren dan gaat je bedrijf als een zonnetje. Maar dat moet jij zelf ook helemaal op je plek zitten.

Mijn volle potentieel zit hem in het aansturen van het (leiderschaps-) team. Het accoutable houden van de teamleden. Sturing geven in de juiste richting, het bewaken van voortgang en deadlines. Het uitwerken van Business en Strategieplannen. Focus houden op de lange en korte termijn doelstellingen. Kortom het managen van de gehele achterkant van het bedrijf.

Wie is Cinderella?

Mensen die mij goed kennen weten dat ik, als ik iets doe, er ook écht vol voor ga.
Vol passie stort ik mij in projecten, kan de tijd volledig vergeten en zoek alles tot in de puntjes uit. Tot ergenis van Sander af en toe, wanneer ik te pas en te onpas google raadpleeg om meer te weten te komen over bepaalde onderwerpen die bijvoorbeeld op tv voorbij komen of onderweg of in de gesprekken en vraagstukken die wij samen voeren. Google is mijn beste vriend!

Oké dat klinkt misschien best wat sneu, maar ik vind het heerlijk om het fijne te weten. Om mij volledig te laten informeren zodat ik exact op de hoogte ben.

Het boek The 5 why’s wordt ook regelmatig uit de kast gepakt voor verdere verdieping.
Met stip op één staat natuurlijk mijn gezin.
Mijn man Sander en onze zoons Sem en Jae. We vinden het heerlijk om er samen op uit te gaan. Dagjes pretpark, weekendje in een huisje op een park.. I love it!

O ja, ik ben ook chauffeur. Van mijn kinderen wel te verstaan. Vriendjes, zwemles, sporten. Ik geniet ervan.

Nog een paar leuke weetjes, wanneer je mij nog beter wil leren kennen

 

√  Erg leuk vind ik het om dingen net even anders te doen. Zo kon mijn moeder de geplande autorijles voor mijn 18e verjaardag afzeggen omdat ik had bedacht dat mijn 18e verjaardag een goed moment was om te gaan parachute springen.
Sitenote: ik had ook nog nooit gevlogen. Zo gebeurde het dat ik in mijn 18 levensjaar 2x ben opgestegen met een vliegtuig maar nog nooit was geland met het vliegtuig.

√ Ik hou van de onderwater wereld. Duiken vind ik echt te gek, maar wel in het buitenland!
Inmiddels is het al lang geleden dat ik ben wezen duiken. maar wanneer mijn zoons oud genoeg zijn wil ik graag met hen (weer) op duikcursus in bijvoorbeeld Egypte.

√ In 2009 had ik een eigen bedrijf met het tekenen van portretten van mens en dier en het maken van muurschilderingen. Het was een uit de hand gelopen hobby die bijzonder goed liep. Naast mijn fulltime job als Event Manager was ik fulltime aan het tekenen.
Mijn tekeningen hangen bij vrienden, familie en natuurlijk bij de opdrachtgevers. Echter niet in mijn huis. Wanneer ik iets getekend heb is het voor mij klaar en hoef ik er niet meer naar te kijken (of ben ik te kritisch op mezelf?).

√ Blijven ontwikkelen, dat zou ik iedereen willen meegeven. Toen ik op mijn 21ste klaar was met studeren was ik er zelf wel klaar mee. Pas jaren later ben ik weer opleidingen en curssussen gaan volgen. Zonde, ik heb er nog steeds spijt van dat ik destijds niet door ben gegaan. Inmiddels heb ik wel een prachtige inhaalslag gemaakt met maar liefst 5 opleidingen in 3 jaar tijd.

En nu is het jouw beurt..

Ik ben heel benieuwd naar jou. Wie ben je, waar droom je van? Wat is jouw missie, waar wil je naar toe, wat wil je bereiken?
Zijn er zaken waar je nu tegenaan loopt of waarvan je weet dat je daar in de toekomst tegenaan gaat lopen?

Kan ik jou daar bij helpen?
Ben jij klaar om leiderschap te nemen? Wil je het management uitbesteden, zodat jij jouw volle potentieel kan inzetten binnen jouw bedrijf?

Of heb je wellicht mensen nodig die je op andere vlakken kunnen helpen?
Ik ben General Manager, geen coach, geen uitvoerend teamlid maar ik heb wel een breed netwerk. Ik hou er enorm van om anderen te kunnen helpen en als dat kan door mijn netwerk in te zetten dan doe ik dat graag.

Laat het mij weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt, gegarandeerd, binnen 48 uur antwoord.

” It takes not one but two entrepreneurs to build a great company”

– Bo Burlingham, editor-at-large, Inc. magazine –

Diensten

General Management

Event Management

Project Management

Customer Experience

Meer informatie

Over Cinderella

Blog

Contact

www.cinderellabs.nl
info@cinderellabs.nl
+31 (0) 625511375

Caro van Eyckstraat 69
1507 SC Zaandam